Jultröjan – den bästa julklappen

Har du tröttnat på att ge bort strumpor i julklapp? Har den där slipsen till din pappa blivit en tradition eller har du återigen försökt dig på att sticka en personlig och hemmagjord halsduk? Varje år slits man med samma tanke, att försöka hitta en julklapp som är rolig, uppskattad och som kommer att användas väl.

Av någon anledning är det betydligt svårare att köpa en julklapp till en man än vad det är att köpa en julklapp till en kvinna. Urvalet av produkter till kvinnor är betydligt större och intresset ser nästan likadant ut oavsett vilken person som man frågar. När det kommer till män är det betydligt knepigare och ingen julklapp känns tillräckligt bra. Förrän nu!

Med en snygg eller rolig jultröja kan du ge bort en personlig julklapp till din bror, pojkvän, man, morfar eller till din egen pappa. Jultröjorna kommer i mängder med olika utformningar och har tryck för både den blyge och den mer självsäkre. För att hålla den äkta julkänslan vid liv är det naturligtvis i sanna julfärger som denna jultröja kommer att vara dekorerad med, men för att göra det extra kul kan LED-lampor eller bjällror fästas som utsmyckning.

Låt tröjan tala för sig

En jultröja till herrar behöver faktiskt inte ens slås in i julpapper. Sanningen är att tröjorna är så otroligt fina att det räcker gott och väl med ett snyggt band runt den hopvikta tröjan. För det första slipper din manliga vän eller familjemedlem att kämpa med onödiga kartonger, tejp och papper och för det andra får han en fantastiskt fin klapp som talar för sig själv.

Fördelen med att köpa en jultröja i julklapp är att den naturligtvis kommer till stor användning direkt. Under de kalla vintermånaderna är man ofta frusen och vad värmer då bättre än en tröja i julanda. I Sverige firar vi inte enbart jul på julafton eller juldagen. Här börjar firandet från och med att företaget har hållit de första julbordet och fram till dess att nyår knackar på dörren. Det blir således många tillfällen för din vän att använda sin snygga tröja. Anpassa dock gärna designen på tröjan utifrån din väns personlighet. Det finns jultröjor som är mer diskreta och har traditionella mönster, samtidigt som det finns jultröjor med fräcka budskap, syndiga tomteskämt, blinkande julgransljus eller mängder med paljetter och glitter. Har du tillräckligt med pengar i plånboken så köper du en av varje!

unikasma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *