Black Friday hjälper dig att spara pengar på det senaste modet

Ord som mode, trends, in, fashion och nästan 1000 andra ord i den genren är särskilt populära idag och blir oftare använda än någonsin förr. Det är för att dessa orden fyller en mycket större del av vår vardag än de har gjort förr. Tillbaka på 80-talet och 90-talet vad mode också en del av vardagen men det var på ett helt annat sätt än idag. De sociala mediers utveckling har spelat en stor roll i hur mode blir pratat om idag. Websidor som Facebook och Instagram använder svenskar många timmar om dagen på att titta på mode på. Modet har numera ett dedikerat facit som gäller hela världen over och speciellt på sociala medier – så skall det se ut, och inget annat duger. Men det kan vara dyrt att följa med i denna utveckling och därför har vi samlat några goda tips på hur du kan vara med på moden, men samtidigt undgå att ruinera dig själv.

Hitta erbjudanden med det nya modet

I störstadelen av tillfällen gäller det att det sista nya är det dyraste som står framme i affärerna. Det betyder också att många därför inte kan vara med på det nyaste modet för att budgeten inte hänger med. Det är inte många som varje månad har råd till den nyaste vasen, de nyaste kläderna eller något helt tredje, men omvänt kommer det press på omvärlden om att det som är inne just nu är det enda som funkar, så ska det bara se ut. Men det finns en lösning på problemet med den dyra utvecklingen innanför mode och stil.

Black Friday är svaret! Konceptet är känt i USA sen många år tillbaka och nu har det äntligen kommit hit på många svenska marknader. Det gäller både IT- och elektronikbranschen, klädbranschen och inredningsbranschen. Flera butiker härhemma har börjat ta den amerikanska traditionen till sig. Dock så är Black Friday inte som alla andra speciella erbjudanden. Det är något helt speciellt. Black Friday börjar fredagen efter den amerikanska traditionen Thanksgiving och markerar den officiella starten på julrean. Här håller en rad butiker öppet tills midnatt och erbjuder sina kunder både nya och gamla produkter till starkt reducerade priser. Därför kan du lätt hitta det nyaste modet, om än du letar efter kläder, dekoration, interiör eller något helt annat, och samtidigt ha råd att betala för det. I USA har Black Friday växt sig så stort att folk sparar pengar hela året för att använda dem just på Black Friday. Samma tendens börjar dyka upp i Sverige också.

Köp allt det nya med hem

I vår värld blir vi värderade på hur många saker vi har därhemma som är på mode. Samtidigt har vi ett jättestort behov av att dela allt i våra liv på sociala medier. När vi har köpt en ny Lacoste tröja eller Calvin Klein jeans, så ska detta strax postas på nätet. För vissa så har det dock den konsekvensen att de känner sig stressade av omvärlden. Det är inte längre bra nog om man bara har förra årets trend – det måste vara det nyaste. Det är dock en dyr utveckling som inte många har råd med att följa med i.

Men om du deltar i Black Friday så kommer du att kunna hitta allt inom mode och stil till skarpa priser. Om du vill veta mer om Black Friday så kan du läsa mera om det här.

unikasma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *